Tilaa Metsäsuhdeklinikka

Millainen on sinun metsäsuhteesi ja miten se voi?
Millaisia merkityksiä metsillä sinulle on? Onko suhteesi
metsään kenties kriisissä? Haluatko avautua metsäsuhteestasi?

Jos metsäiset asiat askarruttavat mieltäsi ja kaipaat keskustelukumppania,
tilaa Lustosta Metsäsuhdeklinikka.

"Kehittyykö maahan muuttaville metsäsuhde ja mitä tapahtuu jos ei kehity?"

METSÄSUHDEKLINIKKA

Klinikan metsäsuhdehoitajineen voit tilata tapahtumaasi, työpaikallesi, messuille, markkinoille tai muualle sopivaksi katsomaasi paikkaan. Klinikan voi pystyttää joko sisälle tai ulos.

Metsäsuhdeklinikalla kuunnellaan, ymmärretään ja tarjotaan apua metsäsuhdeasioiden pohdintaan. Pääset puhumaan oman metsäsuhteesi tilasta ja pohtimaan, miten toimiva metsäsuhde voisi mahdollisesti lisätä hyvinvointiasi. Vastaanoton päätteeksi saat metsäsuhdettasi vahvistavan reseptin.

TILAA METSÄSUHDEKLINIKKA

Lisäksi laskutetaan kahden klinikan vetäjän matkakulut valtion matkustussäännön mukaan.

Hinta:
960€ (alv 0 %)
(max. 4 tuntia)

Metsäsuhdeklinikka vaatii tilaa 3 x 3 x 3,2 m.

Varaukset viimeistään neljä viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.

Metsäsuhdeklinikalla käynnin yhteydessä on mahdollista osallistua metsäkulttuuriperinnön tallentamiseen antamalla luvan taltioida klinikalla käytävä metsäsuhdekeskustelu Luston museokokoelmiin. Lisätietoja vastaanotolla.

Varaukset ja tiedustelut:
Luston asiakaspalvelu
p.015 345 100
lusto@lusto.fi

  ”Oli hyvä pysähtyä miettimään sitä, mistä omat ja muiden asenteet ja ajatukset metsiä kohtaan kumpuavat. Tämä ehkä auttaa ymmärtämään myös metsäalan asiakkaiden mietteitä ja miksi he toivovat metsiään tietyllä tavoin hoidettavan.”

  MINÄ METSÄSSÄ -METSÄSUHDETYÖPAJA

  Minä metsässä -metsäsuhdetyöpajassa metsäalalla työskentelevät pääsevät pohtimaan luottamuksellisesti pieninä ryhminä omaa suhdettaan metsään. Tavoitteena on tulla tietoisemmaksi metsän merkityksistä itselle sekä laajemmin omalle alalle, suomalaiselle yhteiskunnalle ja kulttuurille. Palvelu tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden oppia ymmärtämään metsäalaa, metsäkulttuuria ja omaa työtä sekä mahdollistaa pysähtymisen hetkeksi pohtimaan metsää arkityöstä poikkeavalla tavalla.

  TILAA METSÄSUHDETYÖPAJA

  Jos työpaja toteutetaan muualla kuin Lustossa laskutetaan lisäksi kahden työpajan vetäjän matkakulut valtion matkustussäännön mukaan.

  Hinta:
  960€ / 4-6
  henkilöä

  Kohderyhmä / kenelle työpaja soveltuu:

  Palvelun kohderyhmänä ovat metsäalalla toimivista henkilöistä itseohjautuvasti kootut 4–6 hengen ryhmät (esim. työtoverit, kurssitoverit, tiimit). Metsäsuhdetyöpaja voi toimia myös verkostoitumisen välineenä; sen avulla on helppo tutustua haluamiinsa metsäalalla toimiviin henkilöihin.

  Kesto:
  Lustossa tai muussa sovitussa paikassa järjestettävä tapaaminen kestää 4–6 tuntia.

  Min. henkilömäärä: 4 henkilöä
  Max henkilömäärä: 6 henkilöä

   Metsäsuhdetyöpajassa on mahdollista osallistua metsäalan kulttuuriperinnön tallentamiseen antamalla luvan taltioida työpajassa käytävä metsäsuhdekeskustelu Luston museokokoelmiin. Lisätietoja varauksen yhteydessä.

   Varaukset ja tiedustelut:
   Luston asiakaspalvelu
   p.015 345 100
   lusto@lusto.fi

   Erikseen varattavat ravintolapalvelut:
   Museoravintola Nila
   p. 044 0345110, ryhmävaraukset p. 015 511 311
   nila@hotellipunkaharju.fi